Wij houden van Mooi werk

Stam Montagebouw is al 25 jaar een begrip in de droge afbouw. Als specialist op het gebied van systeemplafonds zijn we in de loop van jaren uitgegroeid naar een specialist in de totaal-afbouw. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. De ruim 100 jaar ervaring, samen met de passie voor het vak maakt ons bij uitstek de ideale partner voor elk project.

Dit vinden
onze opdrachtgevers

Rogier uitvoerder Scholten-toekomstgroep werk "de meesters in Haarlem"

Under construction

Sjoerd uitvoerder Du Prie werk "Strawinskyhuis"

Stam montagebouw is een fijne partij om mee samen te werken als het gaat om lastig aftimmerwerk. De vaklieden van stam denken samen met je mee over de vraag hoe iets gemaakt kan worden. Ze leveren snel en kwalitatief hoog werk af.

Thomas uitvoerder ToekomstGroep werk "3 Hoven"

Stam was in het begin nauw betrokken bij het uitwerken van de binnenwanden en plafonds om de aansluitingen en oplossingen zo goed mogelijk uit te werken.

De samenwerking was prettig, duidelijke communicatie met de projectleider van Stam en ook zeker met de mannen op de werkvloer.

Voor deze klussen
mag u ons bellen

Als allround afbouwbedrijf hebben wij de expertise en de capaciteit om elk project tot een goed einde te brengen of het u gaat om 10.000 m2 of 100 m2 oppervlakte. 

U kunt van ons dezelfde professionaliteit verwachten.

Systeemplafonds

Een demontabel en divers plafondsysteem of het nu een 60×60 inlegplafond betreft of een op maat gemaakt systeemplafond. Elk ontwerp kunnen wij voor u, en met u, uitdenken. Om vervolgens uw gevraagde plafond binnen planning te monteren. Factoren als absorptie en reductie met betrekking tot overlangs geluid kunnen wij voor u uitrekenen zodat u niet alleen een mooi plafond heeft maar ook nog eens een technisch goed plafond, vraag naar de mogelijkheden.

Houtwolcement

Een veel gebruikt plafondmateriaal in parkeergarages, bergingen en/of balkons. In combinatie met hoogwaardige isolatiematerialen kunnen wij zorgen voor een uitstekende Rc waarde in nagenoeg elke situatie. Wij voeren diverse merken en kunnen deze concurrerend aanbieden door onze goede samenwerking met fabrikanten en leveranciers. Hierbij houden wij ook rekening met duurzaamheid en de mogelijke eis mbt FSC® (C-117418) en PEFC, vraag naar de mogelijkheden.

Droge dekvloer

Estrichvloeren hebben een uitstekende verwerkbaarheid en zorgen voor een goede reductie van contactgeluid. Met onze partner JK kunnen wij een vloer opleveren incl aanbrengen van vloerverwarming. Vanzelfsprekend kunnen wij u op dit gebied goed adviseren over de toepasbaarheid in uw situatie, vraag naar de mogelijkheden.

 

Akoestische plafonds

Galm, echo, absorptie, zomaar een paar begrippen die ongetwijfeld ook op uw project bepalend zijn voor bepaalde ruimtes. Wij adviseren en  rekenen voor u uit wat welk plafond doet qua waarde. Of u nu een naadloos gespoten plafond zoekt, of een plafond voorzien van vele perforaties, wij regelen het.

Systeemwanden

Stam montagebouw levert en monteert nagenoeg alle voorkomende merken systeemwanden, ook voor hergebruik van bestaande wanden kunt u bij ons terecht, vraag naar de mogelijkheden.

 

Metalstudwanden

Stam montagebouw levert en monteert haar metalstud wanden en plafonds volgens de Gyproc richtlijnen. Hiermee kunnen wij voor elke brandvertragende en/of geluidwerende situatie een passende oplossing bieden, vraag naar de mogelijkheden.

Metalstudplafonds

Door middel van metalstudplafonds kan men op een efficiënte wijze een plafond creëren die aan de gewenste brand en/of geluidseis moet voldoen.

Timmerwerkzaamheden

Voor klein en groot timmerwerk kunt u bij ons terecht, vraag naar de mogelijkheden.

Brandwering

Samen met onze partner Gearfire kunt u bij ons terecht voor alle zaken omtrent brandveiligheid, wij ontzorgen en zorgen voor een brandveilige locatie met de daarbij behorende reportage en certificatie.

afwerking

Stam montagebouw werkt haar geplaatste metalstudwanden en plafonds af volgens de richtlijnen van het Technisch Bureau Afbouw.

Naast de standaardklasse C en B kunnen wij voor u ook een spiegelgladde klasse A verzorgen op zowel de wanden als tegen de plafonds, vraag naar de mogelijkheden.

Wandbekleding

Elke wand kunnen wij voor u afwerken met een eindafwerking of het nu hout of akoestische vilt betreft, vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vul hieronder uw gegevens en beknopte wensen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de prijsaanvraag.